Back to All Events

Red Bull Knock Out Racing 19 november

  • Het Zeemanshuis Visafslagweg Den Haag, ZH, 2583 Netherlands (map)

Vanaf 's-ochtends 10:00 uur is het Zeemanshuis open

Red Bull Knock Out The Hague is 's werelds grootste en zwaarste strandrace. Op zaterdag 19 november 2016 gaan honderden motorcrossers deze uitputtingsslag weer aan op het strand van Scheveningen. Zorg dat je er bij bent! 

Red Bull Knock Out 2016
Red Bull Knock Out is dit jaar één racedag: met meerdere races én de finale op zaterdag. Dit bekent een nog zwaardere race voor de deelnemers en een complete dag met motocrossspektakel voor bezoekers. Er is net als vorig jaar de mogelijkheid om een volledig weekend in Den Haag te verblijven. De technische keuring van de motoren vindt weer op vrijdag plaats. En deelnemers kunnen na de zware racedag overnachten en op zondag rustig vertrekken.  

Parcours
Red Bull Knock Out vindt plaats op het strand van Scheveningen. De race loopt vanaf het noordelijk havenhoofd onder De Pier door tot aan het Noorderstrand ter hoogte van het Carlton Beach Hotel. Het parcours is het zwaarste ter wereld. De zwaarte zit 'm vooral in de fysieke uitdaging en de strijd tegen de natuurlijke elementen van het mulle zand, het opkomende water en een waarschijnlijk stormachtige wind. Goed voor een bikkelharde strijd...