Back to All Events

Open dag KNRM Reddingbootdag

  • KNMR het Zeemanshuis Visafslagweg 1 Den Haag, ZH Netherlands (map)

Voor de deur is het KNRM-Station Scheveningen die op Zaterdag 11 mei een open dag houden.

Reddingbootdag is de gelegenheid bij uitstek voor donateurs van de KNRM om eens een kijkje in de keuken te krijgen van de organisatie die zij vaak al jaren een warm hart toedragen. De donateurs kunnen tijdens de open dag meevaren op de reddingboot, maar ook op de kades bij de boothuizen en bemanningsverblijven wordt een uitgebreid programma aangeboden. Demonstraties van samenwerkende hulpverleningsorganisaties zoals brandweer, politie, reddingbrigade en Kustwacht, diverse stands, fototentoonstellingen en natuurlijk voor de allerkleinste Jonge Redders schmink en een springkussen. Maar ook live muziek en een visje, hapje en een drankje maakten dat de bezoekers graag wat langer bleven genieten van het spektakel. 

Reddingbootdag heeft, met het motto: donateur=meevaren en meevaren=donateur worden, niet alleen de functie om de huidige donateurs te bedanken, maar is ook de dag om nieuwe donateurs te werven en hun de gelegenheid te bieden kennis te maken met het belangrijke werk van de KNRM.

 

Earlier Event: June 23
Finish Volvo Oceans Race
Later Event: June 15
Vlaggetjesdag 2019