Het Zeemanshuis is tijdens de werkzaamheden bij het Noordelijk Havenhoofd gewoon bereikbaar per fiets en auto!
— Dick & Sonja

In het hartje van de visserij, bij de Visafslag in Scheveningen, bevindt zich het gezellige café het Zeemanshuis.

 

Na een flinke strandwandeling langs de Scheveningse kust of een gezellig dagje sportvissen op de Noordzee is er maar een plek waar je nog naar binnen moet stappen: Het Zeemanshuis! Onder het Havenkantoor, schuin tegenover Simonis ligt op de hoek het Zeemanshuis. Voor de deur is er ruime parkeerplaats (gratis) beschikbaar. Vissersschepen, plezierjachten, kotters en vrachtschepen die in de haven van Scheveningen willen aanmeren of het ruime sop kiezen, varen langs het Zeemanshuis. Bij grote vrachtschepen is deze stuurmanskunst weggelegd voor de sleepboten. Bij mooi weer is dit een prachtig tafereel vanaf het terras, waarbij het bij noorderwind zeker goed toeven is.

Bij Het Zeemanshuis kan je in de vroege ochtend al terecht voor een lekker kopje koffie. Verder organiseren ze diverse activiteiten: biljart-toernooien, klaverjas-drive's en thema middag/avonden Verder serveren we lekkere betaalbare broodjes en drankjes wat meedraagt aan de ouderwets gezellige sfeer. Bij verlaten van de zaak blijft er een leuk ouderwets gevoel in de knip. Of neem deel aan een rondleiding in de Visafslag en kijk mee in het kloppend hart van de visserij in Scheveningen.

Wilt u een feestje geven? Dit verzorgen we ook, feestjes en recepties tot ongeveer 60 personen van maandag t/m vrijdag en op zondag. Verdere informatie voor deze feestjes geven wij het liefst persoonlijk daar iedereen zijn eigen wensen heeft en wij daar goed advies op maat voor kunnen geven.

Wij hopen iedereen te verwelkomen in ons koffiehuis/café voor een gezellig moment waar ook vriendschappen zijn ontstaan. Nogmaals iedereen is welkom!

Dick en Sonja en de rest van het team.


 

Het Zeemanshuis was gastheer tijdens de bijeenkomst 'Red de Vissers' bij de Scheveningse Visafslag bekend gemaakt.

Het CDA Den Haag organiseerde deze bijeenkomst samen met CDA Katwijk omdat ze alles op alles willen zetten om het verbod op pulsvisserij -dat het Europees Parlement afgelopen week oplegde- van tafel te vegen.

Verslag van RTV-West

 
 

Tel nr

070 3585357

06 53392011

 

Locatie

Visafslagweg 1

2583 DM Den Haag

KvK: 27129152

Gratis parkeren
PIN aanwezig

 

Openingstijden

Ma - Vrij 08:00 uur - 18:00 uur
Zaterdag 12:00 uur - 18:00 uur 
Zondag op aanvraag of actueel op Facebook